FGA

Frequently Given Answers

Onze huurprijzen gelden voor drie dagen. Zondag tellen we niet mee (dus bijvoorbeeld vrijdag ophalen en maandag terugbrengen wordt als 3 dagen huur beschouwd). Voor langere huurperiodes werken we met staffels:

  • 4-7 dagen: basisprijs  x 1,5
  • 8-15 dagen: basisprijs x 2
  • 16-22 dagen: basisprijs x 3
  • 23-31 dagen: basisprijs x 4

Ja. Op voorwaarde dat u zorgt voor een adequaat voertuig, gepast materiaal om alles goed te beschermen (doeken, bubbelfolie) en gepast materiaal om alles te bevestigen (spanbanden, touw). Het gebruik van open aanhangwagens (remorques) staan we niet toe omdat deze onvoldoende bescherming bieden (tegen regen, wind, vuil…).

Hou er rekening mee dat veel van onze materialen in speciaal gemaakte (grote) kisten en karren zitten, waardoor u al gauw een camion of camionnette met laadklep nodig hebt.

Wanneer u een offerte aanvraagt, vermelden we steeds vrijblijvend onze transportkost.

Onze magazijnen bevinden zich te Leireken 1 in 1745 Opwijk, achter de gebouwen van Schrijnwerkerij Van Rossem. Best in te geven via Google Maps of Waze omdat andere GPS-toestellen u vaak naar een foute locatie sturen, wanneer u dit adres ingeeft.

Ja. In tegenstelling tot andere verhuurfirma’s, hebben wij in onze magazijnen voldoende ruimte om de decoratie voor u uit te stallen. Zo weet u perfect wat u huurt en u krijgt er onze persoonlijke service bovenop. We vragen u wel vooraf een afspraak te maken zodat er zeker iemand aanwezig is om u te ontvangen. Bel naar Tom op 0476/ 40 53 42 of mail naar [email protected].

Ophaling en retour van de materialen gebeurt steeds na afspraak aangezien wij geen standaard openingsuren hebben. Onze medewerkers zijn regelmatig op de baan om producties op te bouwen of af te bouwen of op plaatsbezoek.

Dit is afhankelijk van de hoeveelheden en de grootte van de door u gehuurde items. Deze worden vervoerd in een:

  • Bestelwagen Renault Master: 0,60 euro excl. BTW/km
  • Camionnette met laadklep Renault Master Cargo (bak van 4,60m op 2,10m): 0,75 euro excl. BTW/km
  • Camion DAF (bak van 8,50m op 2,40m): 1,25 euro excl. BTW/km

Denk eraan dat we voor het leveren & ophalen van de goederen 4x het traject dienen af te leggen. Dus de prijs per km van uw locatie tot aan onze magazijnen dient u maal vier te doen.

Op basis van uw gekozen items voegen wij het correcte transporttarief toe op uw offerte.

Standaardleveringen gebeuren van maandag tot vrijdag tussen 10.00 uur en 18.00 uur. Leveringen na 18.00u en leveringen in het weekend moeten op voorhand aangevraagd worden. De toeslag (indien van toepassing) die we hiervoor aanrekenen staat op uw offerte aangegeven.

Ja. De items worden standaard geleverd op het gelijkvloers en aan de ingang van de zaal. Leveringen op het 1e verdiep via lift of trap moeten op voorhand aangevraagd worden. Ook dient er duidelijk gecommuniceerd worden over moeilijkheden bij laden en lossen: trappen, smalle deuren, paden op kiezelstenen, … En over de mogelijkheid om tot aan de laad- en loszone te geraken met onze voertuigen.

Een contactpersoon moet ter plaatse aanwezig zijn om de juiste plaats aan te duiden of er moet op voorhand een plannetje naar Decoratiehuren.be doorgestuurd worden.

Jazeker. We kunnen de decoratie bij levering ook meteen op de juiste plek plaatsen. Alles is mogelijk van volledige opbouw, afbouw tot afwerking van de geleverde decoratieve items. Hiervoor rekenen we een vergoeding van 30,00 euro excl. BTW/uur per medewerker. Het plaatsen van de decoratie op de juiste plek moet steeds op voorhand aangevraagd worden zodat wij onze planning kunnen opmaken.

Een richtbudget geven is een onmogelijke zaak aangezien elk feest anders is en elke locatie en organisator zijn eigen wensen en eisen heeft. Wij maken steeds vrijblijvend een offerte na afspraak. Bel Tom op 0476/ 40 53 42 of mail naar [email protected].

De stock op onze website is een momentopname. Indien het project het toelaat, kan het zijn dat we meerdere items bijkopen of maken om uw feest tot in de puntjes te verzorgen.

Ons assortiment groeit dagelijks. We houden de website zo up-to-date mogelijk. Bent u op zoek naar een specifiek decoratiestuk, neem dan zeker contact met ons op. We maken immers vele elementen zelf aan en hebben ook steeds de beste adresjes om nieuwigheden te vinden. Wij houden zeker van een uitdaging!

Denkt u aan een themafeest dat u nog niet op onze website vindt, neem dan zeker contact met ons op. Indien mogelijk gaan we hier graag in mee.

Er zijn bij ons steeds drie mogelijkheden:

  • decoratie huren;
  • de volledige aankleding van uw feest;
  • de volledige organisatie van het feest.

Dit kan zowel decoratief als in het geheel. We hebben immers ook een mooi assortiment aan meubilair (togen, lounge, buffetten, statafels, barkrukken, stoelen, tafels, wanden, …) in zes verschillende thema’s, een uitgebreid gamma aan klank, licht, video en podia, custom made lichtletters, onze eigen drukkerij, enkele bands en DJ’s en onze eigen feestlocatie te Sint-Amands Puurs.