Verhuur van themadecoratie

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we dat elk evenement uniek is en zijn eigen uitdagingen kent. We adviseren en ondersteunen jou met plezier in de organisatie, de voorbereiding en de uitvoering van het meest intieme (trouw)feest tot de grootste party! Met een frisse kijk, veel tomeloze inzet en onze ‘knowhow’, zorgen wij ervoor dat elke aanvraag een geslaagd evenement wordt.

We zijn gespecialiseerd in decoratieverhuur voor zowel particulieren als bedrijven. Dankzij onze eigen productie, opslag en transport kunnen we sneller dan andere firma’s op jouw wensen ingaan. Maatwerk is hierdoor bij ons geen enkel probleem. Denk je iets onmogelijks te vragen? Decoratiehuren.be biedt je graag een oplossing!

Van arreslee tot zeester

We toveren iedere locatie om in de gewenste stijl en sfeer. Momenteel verhuren we meer dan 35 thema’s en er komen er nog regelmatig bij. Binnenkort dus ook decoratieve gebouwen zodat je je in een leuk Frans dorpje waant met een boucher en boulanger.

Naast verhuur van decoratieve elementen, kunnen we ook voorzien in belichting en aangepaste meubels voor een totale omkadering van jouw evenement. Van klassevol klassiek tot strak design of loungy. Wij denken met jou mee, naar gelang jouw wensen, hoe jouw feest er perfect kan uitzien.

Onze sterktes, jouw voordelen

Shop nu